KLEIN...MER FIJN POSTER_2021.jpg

klein...mer fijn

een sprankelende solovoorstelling

LET OP: deze voorstelling is verplaatst naar 17 & 18 juli 2021.

Welke 1-meter-53 staat in 2021 voor het eerst in haar leven alleen op het toneel? Amber Schoonbrood, het jongste talent van toneelvereniging St. Donatus, presenteert: 
Klein...mer fijn. 

 

Amber's recept werkt als volgt: je neemt een tiental kleine verhaaltjes, minstens zoveel kleine liedjes en je voegt deze samen in één kleine vrouw met een grote mond, maar een klein hartje. Het eindresultaat is Klein mer fijn: een smakelijke cabaret- en liedjesvoorstelling. Persoonlijke, ontroerende en grappige anekdotes en liedjes passeren de revue. Uit de popmuziek, kleinkunst en musicals. Vanzelfsprekend voor het merendeel in het dialect, want 't blief 'n maedje van Nuth. 

 

Na een aantal mooie rollen in heel diverse voorstellingen als LaevesmelodieKwiet en Drie...van die? maakt Amber Schoonbrood op 20-jarige leeftijd de moedige stap om één keer solo op de bühne te staan. Oké, wel met muzikale begeleiding en een kast vol kleine verhaaltjes, maar dat is het dan ook. Verder moet ze zich alleen door de avond heen vechten. Zoals deze 1-meter-53 altijd gevochten heeft om met haar kop boven het maaiveld uit te steken. Klein...mer fijn is het bewijs dat alles kan als je blijft geloven in jezelf. Een mierzoete boodschap? Zeker. Maar wél uit het leven gegrepen. Een avond uit onder leiding van deze kleine vrouw met haar grote stem.

Het team

Regie & tekst

Zangcoaching

Muzikale begeleiding

Het team

De voorstelling Klein...mer fijn maak ik op basis van mijn eigen verhalen en teksten.
Hierbij krijg ik ondersteuning van deze toppers:

quincy grootjans
marlou obers
joeri kalkhoven
QUINCY ZW-W.jpg

Regie & tekst

Marlou Obers.jpg

Zangcoaching

Muziek tijdeijk ZW-W.jpg

Bandleiding

kaarten kopen

In verband met de coronamaatregelen richten we de zaal in met tafeltjes van twee. Een tafeltje voor twee kost 20 euro (10 euro per persoon). 

Zaterdag 17 juli 2021 | 20:00 uur UITVERKOCHT

Zondag 18 juli 2021 | UITVERKOCHT
Trefcentrum Nuth

Reserveren is niet meer mogelijk. 


De voorstelling duurt 90 minuten en heeft geen pauze.